miercuri, 13 mai 2009

Protocol pt. metoda intravenoasa

De ce aveti nevoie:
- 1 punga de 250 ml de solutie salina sau glucoza, cu acul si tubul standard. In general se foloseste solutia salina insa daca ne asteptam la o scadere a tensiunii arteriale, este mai bine sa folositi glucoza care tinde sa mentina tensiunea arteriala mai crescuta. Este bine sa nu folositi mai mult de 250 de ml de solutie la picurari de o ora pt. ca poate cauza apa la plamani in cantitati prea mari. Legati bine punga.
- o sticla de MMS
- o sticla de 10% solutie acid citric
- 1 seringa hipodermica
- 1 doctor sau sora medicala

Folositi un pahar curat si uscat. Nu trebuie sa dezinfectati paharul caci MMS-ul va face aceasta singur. Folositi o picatura de MMS, 5 picaturi de solutie 10% acid citric, amestecati compozitia, asteptati 3 minute, apoi, folosing seringa pt. a scoate cativa ml de solutie din punga cu solutie salina pe care o puneti in paharul cu MMS-ul activat. Apoi luati inapoi cu siringa solutia obtinuta din pahar si puneti-o inapoi in punga de perfuzie. Scuturati putin punga pt. a amesteca solutia obtinuta.
Puneti sa picure pt. aprox o ora. Reactia herxheimer, daca va fi una, ar trebui sa inceapa cam in 1 sau 2 ore. Asigurati-va ca pacientului nu ii este frig.
Faceti aceeasi doza si pt. a doua zi, poate chiar de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Continuati pana nu mai esista nici o reactie herxheimer si puteti avansa la o doza mai mare. Repetati, din nou observand reactia herxheimer si daca aceasta nu apare, cresteti iar doza si continuati asa pana ajungeti la 22 de picaturi de MMS si 110 picaturi de acid citric. Continuati la acest nivel pana pacientul se vindeca.
Bineinteles, observati pacientul si asigurati-va ca reactiile sale sunt herheimer si nu alte probleme. Nu faceti pacientul sa se simta mai rau decat ii era fara sa fi luat MMS. Reduceti numarul de picaturi daca pacientul reporta dureri de cap, senzatie de greata sau diaree. Insa nu va opriti din tratament, doar reduceti dozele pana cand pacientul poate tolera tratamentul fara a simti disconfort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu